sobota, 15 grudnia 2012

Galaretki inaczej podane







 
Różnokolorowe galaretki podane w skórkach ,np. pomarańczy.
Ale można też użyć skórek limonek, cytryn, grejpfrutów.
Owoce przeciąć na pół. Wydrążyć środki a w to miejsce wlać tężejącą galaretkę rozpuszczoną
w mniejszej ilości wody niż w przepisie.Wstawić do lodówki.
Po zastygnięciu przekroić ostrym nożem na kawałki.

6 komentarzy:

  1. Super pomysł :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Hmm... już wiem jak oszczędzić szklanki na galaretkowe przekąski:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Łał, ale super pomysł! :) Genialne na imprezkę ! Nie tylko dla dzieci :)
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ekstra to wygląda- napewno kiedyś coś takiego zrobię:)

    OdpowiedzUsuń